Pages Navigation Menu

Lokale meninger, globale ytringer

Medisinpriser i Amerika

Medisiner er generelt ganske dyrt i Amerika, og nå som…

Facebook og utdannelse

Nettsiden OnlinePHD har satt sammen en liten oversikt o…

Fra Hobbitun til Mordor

Jeg kom over en artig fremstilling av veien fra Hobbitu…

Relansering av nettsiden

Skrevet av den 20.03.2010 | 0 kommentarer | 101 visninger

Etter å ha vært i tenkeboksen i en liten periode har jeg kommet frem til at jeg vil relansere nettsiden. Det gamle innholdet er tatt vare på og flyttet til arkivet. Fremover nå så vil det være en ny profil her og jeg vil for fremtiden nå publisere på norsk. Hvorfor denne endringen? Jeg følte at nettsiden druknet i alle andre engelske blogger så da ble motivasjonen for å skrive også deretter. Det vil også nå være litt mer variert innhold – ikke bare vil jeg skrive om teknologi men også om andre saker som jeg skulle ha en formening om. Kort fortalt, litt av det gamle og inn med noe nytt. Herved er denne nettsiden relansert!

Anbefalte lenker
Aktivitet