20.03.2010 , , , , , ingen kommentarer

Relansering av nettsiden

Etter å ha vært i tenkeboksen i en liten periode har jeg kommet frem til at jeg vil relansere nettsiden. Det gamle innholdet er tatt vare på og flyttet til arkivet. Fremover nå så vil det være en ny profil her og jeg vil for fremtiden nå publisere på norsk. Hvorfor denne endringen? Jeg følte at nettsiden druknet i alle andre engelske blogger så da ble motivasjonen for å skrive også deretter. Det vil også nå være litt mer variert innhold – ikke bare vil jeg skrive om teknologi men også om andre saker som jeg skulle ha en formening om. Kort fortalt, litt av det gamle og inn med noe nytt. Herved er denne nettsiden relansert!

Del artikkelen
Aenean mattis venenatis
Over gjennomsnittet interessert i politikk, samfunnsspørsmål og teknologiske felt. Trang til å formidle, enda større trang til å involvere meg selv i det jeg også har en formening om. Jobber som utvikler og designer – og ikke minst, er jeg en pappa. Når jeg ikke har mine kritiske øyne fiksert på lokalpolitikk eller utvikling, døyver jeg min historiske og analytiske sans i historie og slektsforskning.
Brudvik.org