Pages Navigation Menu

Lokale meninger, globale ytringer

Medvirkningsmøte 2 med Jer...

I kveld ble det andre medvirkningsmøtet med Jernbaneve…

Bro eller ferge?

Spørsmålet om bro eller ferge har versert i Horten i…

Folkemøte om prøveboring

I kveld ble det avholdt folkemøte i kommunestyresalen …

Partiprogrammer – Horten Kommunevalg 2011

Skrevet av den 17.08.2011 | 1 kommentar | 744 visninger

Jeg skrev i går om at det var vanskelig og finne frem til en del av partiprogrammene, dette resulterte også i at jeg fikk tilsendt noen på e-post. Siden dette helt sikkert da også er et problem for mange andre har jeg samlet alle partiprogrammene her; alle er i PDF format slik at man har en enhetlig versjon som kan lastes ned.

Følgende partiprogrammer er tilgjengelig: Arbeiderpartiet (AP), Fremskrittspartiet (FRP), Høyre (H), Venstre (V), Sosialistisk Venstreparti (SV), Senterpartiet (SP) og Verdipolitisk Parti (VPP). Kristelig Folkeparti (KRF) og Partiet Rødt (R).

Oppdatert 20.08.2011

Takket være Alf Henriksen (R) og Zvonimir Vojtulek (KRF) så er nå partiprogrammene nå komplett. Du finner alle nedenfor.

Oppdatert 10.09.2011

Det er lagt ut en oppdatert versjon av partiprogrammet til Verdipolitisk Parti fra Ingunn Brattlid (VPP). Den som lå der fra tidligere var utdatert informasjon fra deres nettsider. De av dere som lastet ned tidligere og som er interessert i partiprogrammene, bør da laste ned denne på nytt igjen.

Last ned partiprogrammene

Problemer med å lese PDF filer? Da kan du laste ned Adobe Reader gratis fra Adobe. Husk og fjern avhukingen for McAfee Security Scan, denne trenger du ikke.

Da kan du lese deg opp og se hvilket parti som passer deg!

Anbefalte lenker
Aktivitet